Pluralitat enfront del pensament únic

Esquinçar la cortina, trencar amb la realitat virtual que ens presenten com a única, donar llits d'expressió a la vertadera pluralitat, traure a la llum els fets i dades que realment ens interessen, servir com un instrument de transformació social.

Aquests són els objectius que guien a les nostres publicacions oferint un altre punt de vista, de l'actualitat, traient a la llum el que no diuen els grans monopolis de la informació, posant sobre la taula els debats candents en el si de l'esquerra, contribuint a donar a conèixer els molts moviments i lluites socials.

50 anys de lluita en els quals De Verdad ha mantingut una línia inalterable i persistent d'unir al nostre poble contra els seus principals enemics. 50 anys fecunds, en els quals no només el nostre tiratge i els nostres lectors s'han multiplicat sinó que també han permès generar iniciatives tan valuoses com la xarxa d'Ateneus XXI, o les revistes mensuals Fòrums21 i Espurnes. I ara amb les noves tecnologies, De Verdad Digital i De Verdad Tv viatjant més enllà de les nostres fronteres rumb al món hispà.

I tot això només és possible fer-ho des de la més absoluta independència. Tota la nostra marxa està marcada per aquest principi: per poder ser una alternativa és necessari ser independent econòmicament, partir sempre de les pròpies forces.

La teva col·laboració és imprescindible per poder donar un altre punt de referència en el panorama social, polític i cultural espanyol.CONEIX LES NOSTRES PUBLICACIONSQui som?

Sara Montero

Sara Montero

Directora De Verdad digital

Caps de secció

Ferran Huertas

Director de Chispas
Secció Nacional

Ángel Lozano

Ángel Lozano

Secció Internacional

Joan Arnau

Joan Arnau

Director de De Verdad
Seccions, sectors i reportatges

Joanen Cunyat

Joanen Cunyat

Director Foros21
Secció Cultura

Redactors

Pablo M. Escarciano

Pablo M.Escanciano

Redactor

Fernando Pastor

Fernando Pastor

Redactor

Juanjo Albacete

Juanjo Albacete

Redactor

Jordi Martínez

Jordi Martínez

Redactor

Desenvolupament WEB

Josep Sellés

Josep Sellés

Programació i diseny