Pluralitat enfront del pensament únic

Esquinçar la cortina, trencar amb la realitat virtual que ens presenten com a única, donar llits d'expressió a la vertadera pluralitat, traure a la llum els fets i dades que realment ens interessen, servir com un instrument de transformació social.

Aquests són els objectius que guien a les nostres publicacions oferint un altre punt de vista, de l'actualitat, traient a la llum el que no diuen els grans monopolis de la informació, posant sobre la taula els debats candents en el si de l'esquerra, contribuint a donar a conèixer els molts moviments i lluites socials.

50 anys de lluita en els quals De Verdad ha mantingut una línia inalterable i persistent d'unir al nostre poble contra els seus principals enemics. 50 anys fecunds, en els quals no només el nostre tiratge i els nostres lectors s'han multiplicat sinó que també han permès generar iniciatives tan valuoses com la xarxa d'Ateneus XXI, o les revistes mensuals Fòrums21 i Espurnes. I ara amb les noves tecnologies, De Verdad Digital i De Verdad Tv viatjant més enllà de les nostres fronteres rumb al món hispà.

I tot això només és possible fer-ho des de la més absoluta independència. Tota la nostra marxa està marcada per aquest principi: per poder ser una alternativa és necessari ser independent econòmicament, partir sempre de les pròpies forces.

La teva col·laboració és imprescindible per poder donar un altre punt de referència en el panorama social, polític i cultural espanyol.CONEIX LES NOSTRES PUBLICACIONSQui som?

Sara Montero

Sara Montero

Directora De Verdad digital

Caps de secció

Ferran Huertas

Director de Chispas
Secció Nacional

Joan Arnau

Joan Arnau

Director de De Verdad
Seccions, sectors i reportatges

Joanen Cunyat

Joanen Cunyat

Director Foros21
Secció Cultura

Redactors

Pablo M. Escarciano

Pablo M.Escanciano

Redactor

Fernando Pastor

Fernando Pastor

Redactor

Juanjo Albacete

Juanjo Albacete

Redactor

Jordi Martínez

Jordi Martínez

Redactor

Carlos Vázquez

Redactor

Violeta Tercedor

Redactora

Ernesto Nungesser

Redactor

Col·laboradors

Michael Nungesser

Col·laborador

Desenvolupament WEB

Josep Sellés

Josep Sellés

Programació i diseny

IN MEMORIAM

Ángel Lozano

Ángel Lozano

Cuando la revista Chispas era solo un proyecto, hace ya 17 años, Ángel Lozano contribuyó decisivamente a que se convirtiera en realidad. Lo mismo ocurrió con otros proyectos, como la revista cultural Foros, el periódico De Verdad, las Escuelas de Marxismo… Ángel Lozano fue, durante toda su vida, comadrona, ayudando a parir proyectos revolucionarios. Pero jamás se limitó a ese primer, aunque decisivo, empujón. El pensamiento, del que hoy nos nutrimos todos los que escribimos en la redacción tiene en Ángel uno de sus principales manantiales. Si Ángel nos sigue ayudando a comprender lo que sucederá mañana no es solo por su enorme bagaje de conocimientos, o por su profunda comprensión del marxismo y su capacidad para aplicarlo al análisis de cada situación concreta. Es, sobre todo, porque en cada momento se atrevía a trazar un camino revolucionario, desde una  posición por la revolución que jamás sometió a negociación alguna.